Project onder de loep: herinrichting Oltmansstraat e.o. Steenderen

We hebben weer een mooi project onder de loep. We laten jullie graag het eerste resultaat zien van dit project in Steenderen: “Herinrichting Oltmansstraat e.o.”.

Namens de gemeente Bronckhorst hebben wij, als Corvus Infra B.V., het ontwerptraject (vanaf schetsontwerp tot en met besteksontwerp en het bestek) voor onze rekening mogen nemen. Dit project betreft Fase 1 van het Dorpsplan Vitale kern Steenderen.

In deze fase wordt de J.F. Oltmansstraat (vanaf de Kerkhofweg tot en met de kruising Bronkhorsterweg – Burgemeester Smitstraat) opnieuw ingericht. In de nieuwe situatie komt meer ruimte voor voetgangers en bomen. De uitstraling verandert in een vriendelijk dorps karakter door het gebruik van nieuw gebakken bestratingsmateriaal. Daarnaast wordt het bestaand gemengde riool vervangen door een gescheiden vuilwater- en infiltratieriool.

In september 2022 is Hoornstra Infrabouw gestart met de uitvoeringswerkzaamheden en zoals je kunt zien op de foto’s, is het eerste resultaat al duidelijk zichtbaar!